Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Η αλήθεια είναι οτι από μια εφημερίδα που κινεί ολομόναχη τα δρώμενα του νομού θα περίμενα μια άλλη αντιμετώπιση σε μια αβάσιμη πληροφορία και όχι ένα σχολιάκι του τύπου:
- Εγώ βέβαια το πήγα ακόμα παραπέρα, γιατί έχω τους λόγους μου.....
Πήγα να δω το αστυνομικό δελτίο, να δω όχι ποιος ενεπλάκη στο τροχαίο, αλλά αν έγραφε για Pokemon και φυσικά έψαξα να δω ποιος ήταν και ο δημοσιογράφος του ρεπορτάζ που ξεφτίλιζε την ...Κίσαμο.
Να υπενθυμίσω οτι το εν λόγω ρεπορτάζ το πήραν όλα τα ΜΜΕ της Κρήτης και ο τίτλος καλός..."Το πρώτο τροχαίο για το κυνήγι του Pokemon έγινε στην Κίσαμο".
Το αστυνομικό δελτίο λοιπόν αναφέρει.... οτι έχουν γίνει δυο τροχαία* αλλά πουθενά δεν αναφέρετε η λέξη Pokemon. Άρα ο δημοσιογράφος ποιος να είναι άραγε; ...δεν έκανε καλά την δουλειά του. Μάλιστα αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός της παραπάνω διάψευσης, που λέει οτι ήταν σχόλιο.. και όχι περιστατικό!!.
Να σας μεταφράσω και το παραπάνω σχόλιο της εφημερίδας...." Έγινε τροχαίο εξαιτίας του "Pokemon" αλλά δεν ήταν αυτό που γράψαμε. (Ποιο ήταν λοιπόν το τροχαίο με το Pokemon και πότε έγινε;)

** Μην με ρωτάτε, δεν έμαθα ποιος ήταν ο δημοσιογράφος, εκτός οτι είναι από την Κίσαμο. Όμως έμαθα ποιος ήταν ο οδηγός* του υποτιθέμενου τροχαίου και κατάλαβα οτι το κυνήγι του Pokemon ήταν μια καλή μπούρδα που συνηθίζουν οι δημοσιογραφάρες για να μας ξεφτιλίσουν... (έχει ξαναγίνει).



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο το αγαπάει ο δημοσιογράφος το καστέλι μάς!!! όλο με τον καλό λόγο είναι.Και ή δημοσιογραφία τού,λογια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο εν λόγω δημοσιογράφος συνηθίζει να δημοσιεύει ρεπορτάζ αναξιόπιστα που βασίζονται σε ανακρίβειες και λογια του αέρα....άραγε έως πότε θα θα δουλεύει για την συγκεκριμένη εφημεριδα;; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει επάγγελμα ,αφού από ότι φαινεται σαν δημοσιογράφος έχει αποτύχει.....