Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ;

Μια μη νόμιμη εγγραφή κωδικού, ίσως να έχει απρόσμενες εξελίξεις για το ταρτάν του δημοτικό σταδίου Κισάμου, αφού ο έλεγχος της αποκεντρωμένης διοίκησης απέρριψε, λόγω νομιμότητας!!!!, τα 50.000Ε που ήταν υποχρεωμένα να βάλει ο δήμος μας. Παρ΄όλες τις προσπάθειες και την επιμονή του πρώην δημάρχου κ. Μυλωνάκη, να μην μπει σαν κωδικός για τα 50.000Ε ο ειδικός κωδικός του σχεδίου πόλεως, εντούτοις η δημοτική αρχή έκανε πάλι τα της κεφαλή της. 
Να θυμίσω οτι η περιφέρεια θα έβαζε τα 350.000Ε και ο δήμος τα 50.000Ε. Τώρα κινδυνεύει ένα έργο που έχει περάσει από τόσες αρνήσεις και καθυστερήσεις να μην γίνει ποτέ.  
Μάλιστα στα πεπραγμενα του δήμου ο δήμαρχος μας είπε οτι δεν προχωράει το ταρτάν εξαιτιας της περιφέρειας, τελικά ποιος φταίει;
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: