Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Με την αναγγελία της είδησης, του ξαφνικού και αιφνίδιου θανάτου του συντοπίτη μας Ιατρού Μιχαήλ Μπονατάκη του Φωτίου, ο Δήμος Κισάμου εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση. 
Με μεγάλη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε, τον αιφνίδιο θάνατο του Ιατρού Μιχαήλ Μπονατάκη του Φωτίου, ενός επιστήμονα που πρόσφερε τα μέγιστα στον τομέα της υγείας των συνανθρώπων μας. 
Ενός Ανθρώπου, που εκτός από τις Ιατρικές του γνώσεις, είχε έντονη και πολλαπλή δραστηριότητα στην κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Η πορεία του στη ζωή, να βρίσκει πολλαπλούς μιμητές.
Ας είναι η μνήμη του αιωνία. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου 
Σταθάκης Θεόδωρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: