Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

Όλα καλά για την 20χρονη τουρίστρια που κινδύνευσε σήμερα το μεσημεράκι στην παραλία του Γηπέδου, με την βοήθεια των ξενοδοχείων αλλά και άλλων τουριστών, κατάφεραν να την βγάλουν ελαφρώς σοκαρισμένη. Το ασθενοφόρο έφτασε μάλιστα πολύ γρήγορα με γιατρό και την μετάφεραν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας. 
Η θάλασσα πάντως δεν ήταν σήμερα επικίνδυνη.. μαλλον φοβήθηκε. Όλα καλά σε μια παραλία, που όπως και να το κάνουμε έχουμε κακές αναμνήσεις....λίγη προσοχή λοιπόν απ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: