Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....

Εξελίξεις είχαμε χθες το βράδυ ...η μείζονα αντιπολίτευση (Μυλωνάκης Γ., Θεοδωρογλάκης Μιχ. Σκουλάκης Ιωαν., Πατεράκης Μιχ., Μαυροδημητράκης Σπ., Καρτσωνάκης Γ. Σκορδιλάκης Γ.) δεν παραβρέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον Δραπανιά, στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο, απλά υπήρχε ένας εκπρόσωπος της, που εξήγησε τους λόγους και δήλωσε παρόν (ίσως για να γίνει το συμβούλιο) και αποχώρησε. 
Ο λόγος απλός η μη στήριξη, όπως είπαμε και σε άλλη ανάρτηση, του πρώην αντιδημάρχου κ. Σκορδυλάκη που κατηγορήθηκε 2012 (εδώ έχει αξία να δούμε και να μάθουμε ποιος έκανε τότε την καταγγελία) οτι ο Μπάλος δεν ήταν καθαρός και οτι τα άτομα που πηγαίνουν είναι υπεράριθμα και πολλαπλάσια από αυτά που λέει ο κανονισμός λειτουργίας του ακρωτηρίου Γραμβούσας. 
Να πω στο σημείο αυτό οτι ο κ. Σκορδυλάκης αθωώθηκε από την επιτροπή που διερευνούσε την υπόθεση. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι δύσκολο να καταλάβωμαι τους καταγγέλοντες .? Μα οι σημερινοί τσαχπινιδες της δημοτικής Αρχής ?? Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια ? Γιάννης Κ ... ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάλος σήμερα ζεί μεγάλες στιγμές γαλήνης,καθαριοτητας και το σημαντικότερο Ανάπτυξης.Και τα χειρότερα έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον η αντιπολίτευση μύρισε καλοκαίρι...., που να τρέχει στα συμβούλια...
μάλλον έτσι διαχειρίζονταν και τη μονομετοχική και γι αυτό μας άφησσαν (στους δημότες) την παρακαταθήκη των (μείον) -5000 ευρώ.
Τα θερμά μου συγχαριτήρια...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΡΤΙΑ.