Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Ένας νόμος που δουλεύει άριστα για αναθεώρηση.
Ο 2251/1994 περί Προστασία Καταναλωτή στο μάτι του Κυκλώνα. ΟΑΣΑ κατά του νόμου που δουλεύει άριστα.
Αθήνα 22/07/2016 Αρ. Πρωτ. 78572
Διαπίστωση της Ανάγκης επανεξέτασης των διατάξεων του Ν. 2251/94. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α. ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ
Από την συμμετοχή του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ στην πρώτη συνεδρίαση με τον δικηγόρο μας κο Γιάννη Μυταλούλη και την ενημέρωσή μας προκύπτει καθαρά ότι:
Επικαλούνται εντέχνως, εικονικό δήθεν πρόβλημα για την γενική ανατροπή. 
Κορδέλες και καραβόσκοινα ......
..από παριστάμενο απλό μέλος δικηγόρο χωρίς να εκπροσωπεί φορέα.
Οι συστάσεις του ΟΑΣΑ στον Υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη και στον καλόπιστο Γραμματέα Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη είναι για την υποβάθμιση του επιπέδου προστασίας του Καταναλωτή.
Επαναφορά στο 1980 !!!!. 
Σε καταστάσεις μπανανίας και διανομή στην Ελλάδα τα παγκόσμια σαπάκια.
Γιατί κάτι που δουλεύει καλά, έχουν μάθει όλοι οι Έλληνες και οι Δικαστές την λειτουργία του και έχει επικυρωθεί με αθρόα νομολογία των Ελληνικών Δικαστηρίων και του Α.Π., γιατί πρέπει να πεταχτεί στα κάγκελα.
Οι Εγγλέζοι λένε, και σε αντίθετη περίπτωση, ‘‘Μπορεί να είναι λάθος ο νόμος, αλλά δεν θέλουμε να τον αλλάξετε, έχουμε μάθει και δουλεύουμε σωστά με αυτόν’’.
Δεν είμαστε Ηνωμένο Βασίλειο !!!!, αλλά επικαλείστε παραπλανητικά, δήθεν ισχύοντα στην άλλη Ευρώπη, που αφορούν διαφορετικό Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: