Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.....

Υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας και καθιερώθηκε το 2001 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουαλέτας, που συγκεντρώνει στους κόλπους του πανεπιστημιακούς, υγιεινολόγους, σχεδιαστές τουαλετών, οικολόγους και άλλους ειδικούς από συναφείς κλάδους.
Σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουαλέτας είναι η ενημέρωση του κοινού για το δικαίωμα του σε ένα καλύτερο περιβάλλον στις τουαλέτες και η διεκδίκηση του από τους ιδιοκτήτες των τουαλετών, αλλά και η υποχρέωσή του χρήστη να συνεισφέρει στη διατήρηση, την καθαριότητα και την υγιεινή τους.
Κάνω λοιπόν πρόταση να καθιερωθεί και μια γιορτή στην πόλη μας επ' ευκαιρίας, μιας και το φαινόμενο του "ελεύθερου ποτίσματος" είναι από τα πιο δημοφιλή εδώ!
Κρις.

Υ.Σ Μήπως είναι ώρα λοιπόν και για δημοτικές τουαλέτες στην πόλη; 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δημοτικές τυαλέτες στην πόλη??????Τι λες τώρα, να χάσουμε το ΄΄άρωμα΄΄στους δρόμους ή στο μουσείο μας, να χάσουν οι μαγαζάτορες τις ΄΄διακατουρικές΄΄ σχέσεις με τον κόσμο??Προτείνω δωρεάν πάνες ακράτειας για όποιον θέλει να κατέβει στην Κίσσαμο για τις δουλειές του !!!!!Ας το ανακοινώσουμε απο εδώ να το ξέρουν οι άνθρωποι.