Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΑΦΙΞΕΙΣ ....

Έδωσε στην δημοσιότητα το Κεντρικό λιμεναρχείο Κυθήρων τις αφίξεις επισκεπτών στο νησί κατά τον μήνα Ιούνιο, μάλιστα έδωσε και πόσες ήταν οι αυξήσεις τα προηγούμενα χρόνια για σύγκριση.  
"Επίσημα στοιχεία Λιμενικών Αρχών - Αφίξεις επιβατών με τα 2* πλοία της γραμμής στα Κύθηρα:
- Ιούνιος 2014: 5.730
- Ιούνιος 2015: 5.888
- Ιούνιος 2016: 7.673
* Ένα απο πλοία είναι και το Βιτζέντζος Κορνάρος"
Θα ήταν ενδιαφέρον να δώσουν και οι δικές μας Λιμενικές αρχές το ν αντίστοιχο αριθμό από το Λιμάνι Καβονησίου για α δούμε την κίνηση...ίσως να την δουν και κάποιοι που το σαμποτάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: