Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ

Από την εκδήλωση προς τιμή του αγαπητού φίλου Βασίλη Σημαντηράκη, Πρέσβη επί Τιμή, στο Κεφάλι των Εννιά Χωριών του δήμου Κισάμου στις 23/7/2010. Τιμήθηκε ο άνθρωπος, ο συγχωριανός, ο φίλος, ο επιστήμονας, ο πρεσβευτής, ο συγγραφέας. 
Πέρα από την επάξια εκπροσώπηση της χώρας και του ελληνικού πολιτισμού στις χώρες που υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις είναι και λάτρης της φύσης, που την αποτύπωσε στα έργα του, όπως τα 'Πετρα Ωραιοτάτη' και 'Ελαία η Καλιστέφανος'. 
Η εκδήλωση τέλειωσε με το παραδοσιακό κέρασμα και γλέντι με κρητικά και λαϊκά τραγούδια. Τους ευχαριστούμε!
Κώστας Χαρτζουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: