Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΚΥΤΙΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Το sadentrepese.gr από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα.... θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει, και μάλιστα ελεύθερα. 
Ζούμε σε μια περιοχή που όλοι μας ξέρουμε οτι σχεδόν τίποτα δεν είναι ρόδινο,ούτε όπως θα θέλαμε να είναι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αγανακτούμε, αλλά παρ΄όλα τα δίκια μας, κρατάμε μια στάση ανώνυμη και χαμηλή...ως σιωπηρή
Όσο λοιπόν καταπίνουμε το στραβό και το ανάποδο τόσο το διαιωνίζουμε ... ας αποκτήσουμε λοιπόν φωνή επώνυμη μπας και .... φοβηθούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

" θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει, και μάλιστα ελεύθερα."

Όταν λες "ο καθένας" εννοείς και αριστερούς ; :-))



Ορ.Φ.