Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;

Θα συνέβαινε κάποια στιγμή και αυτό... Νεαρός οδηγός αυτοκινήτου στην
Κίσαμο έφευγε από τη δουλειά του νωρίς το βράδυ για να επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο, απορροφημένος στο να αναζητά με το κινητό του τηλέφωνο Pokemon αριστερά και δεξιά του δεν είδε το παρκαρισμένο αγροτικό σε μια γωνιά του δρόμου και έπεσε πάνω του!
Όταν τον ρώτησαν το πώς και το γιατί, αφού ούτε πιωμένος ήταν, ούτε ο δρόμος ήταν κακός, αυτός με ειλικρίνεια απάντησε ότι αφαιρέθηκε αναζητώντας Pokemon με το κινητό του τηλέφωνο!
Δεν μας έφτανε η ανύπαρκτη κυκλοφοριακή μας αγωγή, οι προβληματικοί μας δρόμοι, τώρα θα πρέπει να έχουμε τον νου μας και στους... κυνηγούς Pokemon! Ας σοβαρευτούμε τουλάχιστον οι ενήλικοι!
Πάντως το γεγονός το αναφέρουν τα χθεσινά Χανιώτικα Νέα ... βέβαια ανυπόγραφα.
Μάλιστα σήμερα προχώρησαν και σε μια διευκρίνηση οτι το παραπάνω γεγονός δεν έχει σχέση με τροχαίο που έγινε πριν μια βδομάδα στην Κίσαμο....σαν σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: