Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ -Κ20 ΠΛΑΤΑΝΙΑ 5-1

Με σκορ 5-1 επικράτησε η ομάδα μας της Κ20 του Πλατανιά, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου.
Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μάντζης (με πέναλτι και τα δύο) και Βλάχος και ένα ο Σταθάκης. Για την ομάδα Κ20 του Πλατανιά σκόραρε ο Παπανικολάου.
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Γκέκας, Τσερκέζος, Παντελάκης (70’ Φυντικάκης), Σταθάκης, Τσοντάκης (46’ Κουρέλλας), Ενγκουέμ, Πέεφ (46’ Αντωνιάδης), Τιάγκο Σίλβα, Κίκε (46’ Θέος), Βλάχος, Μάντζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: