Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Τα λεφτά μας πίσω, καριόλες, τα λεφτά μας πίσω ξεφτίλες, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

http://tinyurl.com/j655aqc ..... Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι αυτό είναι λάθος για χώρες που βρίσκονται σε πλαίσιο κοινού νομίσματος (δεν υπάρχει δυνατότητα υποτίμησης) 
Στην Ελλάδα, της «κλειστής» οικονομίας, η ζημιά ήταν τεράστια καθώς διαπιστώθηκε ότι ο πολλαπλασιαστής έπρεπε να είναι 2,5, με αποτέλεσμα να έπρεπε να έχει υπολογιστεί συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά τουλάχιστον 15 ποσοστιαίες μονάδες, αντί των 5,5 μονάδων του αρχικού προγράμματος. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι η ανεργία έφτασε το 2012 στο 25% αντί 15%, αποκτώντας δομικά χαρακτηριστικά, που σημαίνει ......
......εκτίναξη του αριθμού των μακροχρόνια ανέργων.
Ξεχνάτε καριόλες τις καθημερινές αυτοκτονίες και την πανελλαδική θλίψη και κατήφεια.
Πρώτος στη λίστα είναι ο κ. Πολ Τόμσεν και ακολουθούν ο κ. Τόμας Βίζερ και ο κ. Κλάους Μαζούχ της ΕΚΤ.
http://tinyurl.com/j655aqc
ΔΝΤ: Κυνική παραδοχή για τα σφάλματα στο ελληνικό Πρόγραμμα -«Καρφιά» για τους Ευρωπαίους
Βαρουφάκης κατά ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν: Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε
Λάθος κύριε Βαρουφάκη, ΛΑΘΟΣ. Και τα λεφτά μας θέλουμε πίσω και τους νεκρούς μας και την υπερηφάνειά μας.
Τα θέλουμε όλα, όπως τα απαίτησαν και τα πήραν όλα. Τα θέλουμε όλα πίσω. Να τα επιστρέψουν όλα.
Δικαστές και Εισαγγελείς υπάρχουν, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, σας θυμίζει τίποτα.
Ε, να ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ και στην ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: