Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Ενιαίου Λυκείου Κισάμου συγχαίρει από καρδιάς όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που την φετινή χρονιά πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα, που έδωσαν από κοινού.
Αγαπητά μας παιδιά, η είσοδος σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σας ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές και σας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες, να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον της κοινωνίας μας. 
Όσοι δεν καταφέρατε ή δεν επιλέξατε την εισαγωγή σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στον επαγγελματικό χώρο που ο καθένας έχει διαλέξει να ακολουθήσει, τονίζοντας ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο, ευτυχία και κοινωνική καταξίωση.
Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.
Με πίστη στις δυνατότητες σας, συνεχίσετε την προσπάθεια, έχοντας στο μυαλό τις συμβουλές των γονιών, των δασκάλων και των καθηγητών, ανοίξτε τα φτερά σας, θέστε νέους στόχους, με αποφασιστικότητα και δύναμη και αντιμετωπίστε τις νέες προκλήσεις, ταξιδέψτε στο άγνωστο, επιχειρήσετε να αλλάξετε τον κόσμο. 
Η πρόεδρος                                       
Αγγελική Κουφογιαννάκη - Τσιριωτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: