Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοτικός σύμβουλος στερεί το νερό από τους χωριανούς του, με παράνομη σύνδεση (παροχή f25) επί 24ώρου βάσεως από κεντρικό αγωγό πριν πέσει το νερό στην δεξαμενή.
Την παροχή αυτή την χρησιμοποιεί αποκλειστικά για αρδευση, στο σπίτι του έχει άλλη παροχή διπλασίας διαμέτρου από τους υπόλοιπους συχωριανούς του.
Με αποτέλεσμα να μην έχουμε νερό και όταν έχουμε να μην έχει πίεση. Όλα αυτά τώρα και ένα χρόνο τα ξέρει η δημοτική αρχή, δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος και τα βλέπει νόμιμα.
Αφιερωμένη η διπλανή εικόνα σε όλους τους δημότες που τους έχουν κόψει το νερό, γιατί πραγματικά δεν έχουν να το πληρώσουν.
Ακόμα αφιερωμένη στο δημοτικό σύμβουλο αλλά και στα συμβούλια της περιοχής που δεν ξέρουν.
"Κορακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"
Δασκαλάκης Γεώργιος του Εμμ.
Σηρικάρι Κισάμου

5 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Η καταγγελία είναι ενυπόγραφη...όσα σχόλια και να γράφει ο φίλος ανώνυμα δεν θα περάσουν...Είναι κρίμα να μην έχετε το θάρρος της γνώμης σας.

ΡΟΥΛΑ ΣΑΒΡΑΜΗ,ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ είπε...

Κυριε Δασκαλακη διαβαζω την καταγγελια σας και απορω μαζι σας η απορια μου ειναι η εξεις΄..πως μπορητε να κατανομαζετε κλεφτη τον συχωριανο σας οτι στερη το νερο απο τους χωριανους του και οτι ειναι παρανομος καθως εχει και στο σπιτι του μεγαλιτερη σωλινα νερου την στιγμη που ολο το χωριο ειναι παρανομο γιατι δεν εχετε υδρομετρα αδρευσις και υδρευσις στα σπιτια και στα χωραφια σας...οπως εχουμε ολοι οι δημοτες καιι καταγραφουν τα κυβικα και πληρωνουμε το αγαθο που λεγετε νερο και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ εσεις τη πληρωνεται κυριε εσεις εισαστε νομιμος δεν (κλεβετε)το νερο ενω οι παντες πληρωνουν εσεις παρολο οτι ο συγκεκριμενος δημοτηκος συμβουλος που κατηγορειτε εκανε προταση για υδρομετρα στο χωριο δεν δεχτηκατε λες και το νερο ειναι κτημα σας!!!γιαυτο το αφηνεται και τρεχη ασκοπα στους δρομους του χωριου σας...ενω αλοι το στερουνται???? χρονια τωρα με την ανοχη του δημου ..λυπαμαι για ολα αυτα και ειδηκα για τον συγκεκριμενο ανθρωπο που κατηγορητε που ειναι απο τα λιγα αξιολογα ατομα στην Κισσαμικη κοινωνια!!!

ΡΟΥΛΑ ΣΑΒΡΑΜΗ,ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ.ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ.

Δασκαλακης Γεωργιος είπε...

Κυρια Σαβραμη,Χουδαλακη,
Οι Σηρικαριανοι δεν ειναι παρανομοι επειδη εχουν στα σπιτια τους μισης ιντσας παροχης νερου.Ο φιλος σας δημοτικος συμβουλος ειναι παρανομος διοτι εχει δυο παροχες νερου διπλασιας διαμετρου και μαλιστα η μια πριν πεσει το νερο στην δεξαμενη σε χαμηλοτερο σημειο με αποτελεσμα οταν ερχεται λιγο νερο να μην προλαβαινει να πεσει στην δεξαμενη, πολλες φορες ουτε σταγονα. Σας κανω γνωστο οτι απο την περιοχη Σηρικαριου εδω και πολλα χρονια υδρευονται τα δημοτικα διαμερισματα Καλαθενων, Κουκουναρας,Καλλεργιανων,Λουσακιων και Πολυρρηνιας με αποτελεσμα να εγκαταλειφθουν καλλιεργιες κοντα στις πηγες αυτες. Για το λογο αυτο η κοινοτητα Σηρικαριου και η μεχρι σημερα δημοτικες αρχες του Δημου Κισαμου δεν εχιυν βαλει βαλει υδρομετρα στο δημοτικο διαμερισμα Σηρικαριου, για λογους αναγνωρισης της προσφορας του νερου προς τους συνανθρωπους μας. Για τους παραπανω λογους ειμαι αρνητικος για την τοποθετηση υδρομετρων. Εγω δεν κατονομασα κλεφτη τον συγκεκριμενο δημοτικο συμβουλο εν αντιθεση με εσας που ειναι και φιλος σας. Οσο για την τελευταια φραση του κειμενου σας περι λιγων αξιολογων ατομων στην Κισαμιτικη κοινωνια οφειλεται μια συγνωμη στους χιλιαδες Κισαμιτες σε ολο τον κοσμο. Λυπαμαι για την τελευταια φραση σας και σας ταιριαζει η παροιμια ομοιος τον ομοιο αγαπα.
Δασκαλακης Γεωργιος του Εμμ.
Σηρικαρι

ρουλα σαβραμη χουδαλακη είπε...

Κυριε Δασκαλακη

Δεν ηθελα να μπω σε λεκτικη αντιπαραθεση μαζισας.
εσχολιασα την καταγγελια σας σαν δημοτης λογω των υδρομετρων και σαν φιλη ενος ανθρωπου που δεν ενοχλη αντιθετως ..
το παραπονο οτι εμεις πληρωνουμε το νερο που πινουμε ισχυει ...για ολα τα αλλα που γραφεται στην τελευταια παραγραφο απαξιω και λυπαμαι διοτι πρωτα απο ολα σεβομαι τον εαυτο μου αλλα και εσας που τυνχανει να σας γνωριζω!!!

ρουλα σαβραμη χουδαλακη

Δασκαλακης Γεωργιος είπε...

Κυρία Σαβράμη, Χουδαλάκη,

Περίμενα να ζητούσατε συγνώμη σε μια ολόκληρη επαρχία για την τελευταία φράση του πρώτου κειμένου σας. Εγώ τους ζητώ συγνώμη διότι η καταγγελία μου αποτέλεσε την αφορμή να μην τους συμπεριλάβετε στα αξιόλογα άτομα της Κισάμου. Σας ευχαριστώ που δεν με έχετε εντάξει στα λίγα αξιόλογα άτομα της επαρχίας μας. Σας εύχομαι να έχετε υγεία, να χαρείτε την οικογένεια σας και όλους τους αξιόλογους φίλους σας στο Σηρικάρι. ΤΕΛΟΣ

Δασκαλάκης Γεώργιος του Εμμ.
Σηρικάρι