Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

55.000 Ε είναι διαθέσιμα για τα Λύκεια άμεσα και από την Δευτέρα
ξεκινούν εργασίες στα κτήρια των λυκείων Κισάμου για να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Άνθρωποι της περιφέρειας μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γλαμπεδάκη και τον ειδικό σύμβουλο του δήμου κ. Ψαράκη επισκέφτηκαν σήμερα τα κτήρια για να δουν τις ανάγκες που θα καλύψουν τα 55.000 Ε αλλά και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εργασιών.

Να θυμίσω οτι τα χρήματα αυτά τα "κέρδισαν" οι αγώνες του συλλόγου γονέων και των δυο Λυκείων και η άρνηση των να βάλουν τα παιδιά τους στις τάξεις εξαιτίας των πολλών σεισμών που είχαμε στην αρχή της χρονιάς (Μάρτιος)
Πάλης ξεκίνημα λοιπόν.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: