Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

TA ΣΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Είναι απόφαση της δημοτικής αρχής να περιορίσει τους σκουπιδοτενεκέδες απο την πόλη... το σκέφτηκε μάλλον διαφορετικά από όλους εμάς που ζούμε την καθημερινότητα. 
Πήρε λοιπόν τους σκουπιδοτενεκέδες από τους παράλληλους δρόμους και τους μετέφερε στους κάθετους..... όμως οι κάθετοι είναι λίγοι, πάρα πολύ λίγοι για τα σκουπίδια μας.
Τα στενά βέβαια δεν είναι κάθετοι δρόμοι γιατί είναι πεζόδρομοι εξ ορισμού, αλλά αυτό διέφυγε της δημοτικής αρχής και έτσι το καλαίσθητο στενό με το γιασεμί, την παλιά κρεβατίνα και τον παλιό λυχνοστάτη το γέμισε σκουπιδοτενεκέδες για... φωτογράφιση.
Από τα λάθη μας μαθαίνουμε αρκεί να τα βλέπουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: