Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΡΟ- ΜΥΛΟΣ

 Φτάνουν πια τα ψέματα

Άτυχος πάει να πνιγεί, στερεύουν τα πηγάδια κ. Δήμαρχε. Όταν ο "αρχών" της πόλης επιτίθεται στους δημότες με έμμεσες απειλές τότε άλλου χτυπάει το νερό κι αλλού βροντάει ο μύλος...
Στο Σηρικάρι πάντως έχουνε πει το νερό-νεράκι κι εσείς κ. Σταθάκη αντί να δώσετε άμεση λύση επιτόπου στο χωριό γυρεύετε με το βελόνι ν’ ανοίξετε πηγάδι. Οι πολίτες αξίζουν το σεβασμό και την αξιοκρατία. Και ο πόλεμος μέσω επιστολών δεν ωφελεί.
Δίχως νερό ο μύλος δεν αλέθει κ. Δήμαρχε και δυστυχώς για τον τόπο το νεράκι στο δικό σας το μύλο εστέρεψε.
Και μην επικαλείστε έργα που δεν κάνατε ούτε μην προσπαθείτε να υιοθετήσετε αντιπλημμυρικές αναθέσεις από την θητεία Μυλωνάκη διότι εκτίθεστε.
Εσείς θαρρείτε πως οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο.
Κι επειδή επί των ημερών σας έχουμε μείνει στα κρύα του λουτρού, καλά θα κάνετε να αλλάξετε ρότα όσο είναι καιρός.
Μια τρύπα στο νερό έχετε κάμει έως τα τώρα στη θητεία σας κι αν δεν αποχωρίσετε λίαν συντόμως, το νερό δεν πρόκειται να μπει στ' αυλάκι...
Η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης
Γιώργος Μυλωνάκης
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης
Μιχάλης Πατεράκης
Γιάννης Σκουλάκης
Γιώργος Καρτσωνάκης
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Γιώργος Σκορδυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: