Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Γράφει το γνωστό σαιτ Zarpa σε προχθεσινό του αρθράκι: 
Λίγη σοβαρότητα! Ένα χρόνο τώρα άφησαν δίχως πλάκες πεζοδρόμιο στην Χαλέπα". και συνεχίζει....
Για μια ακόμη φορά, υπηρεσίες είτε του δήμου Χανίων, είτε κάποιας άλλης δημόσιας υπηρεσίας, άφησαν μισοτελειωμένες δουλειές δυσκολεύοντας την ζωή των δημοτών αυτής της πόλης. Η κατάσταση στην οποία έχει παρατηθεί τμήμα πεζοδρομίου στην περιοχή της Χαλέπας, κοντά στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και απέναντι από τον είσοδο του ΤΕΙ Κρήτης αποδεικνύει του λόγου το αληθές...και έχει μια φωτογραφία.
Δεν θα σχολιάζω πολλά, αλλά μάλλον μια από τα ίδια και στην Κίσαμο... με τα πεζοδρόμια... μόνο που εδώ η κατάσταση είναι μόνιμη και χρονίζουσα.
Θα μου πεις τώρα τι γίνεται και δεν τα φτιάχνουν έστω στα σημεία που περπατάει λίγος κόσμος και δεν υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα, οι γλάστρες της μάνας μου και παρκαρισμένα αυτοκίνητα...έ  όμως έμαθα τα λεφτά του σχεδίου πόλεως τελείωσαν οπότε πεζοδρόμια όταν και άμα φτιαχτεί ένα νέο σχέδιο ή καμιά επέκταση του υπάρχοντος. 
Φυσικά στην περίπτωση μας δεν χρειάζονται φωτογραφίες πεζοδρομίων ούτε καταπιανόμαστε με τέτοια θέματα γιατί είμαστε ....σοβαροί!!
Αυτά....




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο άσπρο τσιμέντο να κλείσουν οι λακκούβες να μη σκοτωνόμαστε στην Κισσάμο γιατί για πεζοδρόμια στην άγρια Δύση δεν το βλέπω μ·αυτούς που μας καζικωθηκαν στο Δημο