Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ

Και το νέο όνομα ΣΥΝ.ΚΑ, αυτό αποφάσισε η γενική συνέλευση του ΙΝ.ΚΑ, και αυτό το έκαναν επειδή ..... Όπως γνωρίζετε, ήδη από το 2005 έχουμε μια συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Νέο ΙΝΚΑ, η οποία συνεργασία έχει λειτουργήσει τα τελευταία χρόνια αρκετά καλά, με επωφελείς και για τον Συνεταιρισμό μας και για την Ένωση και για το καταναλωτικό κοινό. Όμως, ενώ υπάρχει από το 2009 μία σταθερή συμφωνία καταβολής συνδρομής από τα μέλη μας προς την Ένωση Νέο ΙΝΚΑ,(60.000) υπήρξε μία μονομερής απόφαση να διπλασιαστεί αυτό το ποσό, το οποίο η Διοίκηση του Συνεταιρισμού μας κρίνει ότι δεν είναι επωφελές. Έγιναν διαπραγματεύσεις, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνονται τα μέλη μας με ένα ποσό ετησίως για να είναι μέλη και στο Νέο ΙΝΚΑ και ως εκ τούτου αποφασίζουμε να διακοπεί αυτή η συμφωνία και, με βάση αυτό, ν’ αλλάξουμε και κάποιους όρους του καταστατικού που σχετίζονται με τη συνεργασία αυτή. ...και το όνομα.
Παράξενο...για τα 60.000 Ε αλλάζουν όνομα και όχι για την δικαστική απόφαση του 1.000.000 Ε που τους επέβαλε το πρωτοδικείο Χανίων; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: