Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στην Αθήνα βρίσκεται -εκτάκτως- ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης, μαζί με άλλους Δημάρχους της Κρήτης, γιαυτό και δεν παραβρέθηκε στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο χθες στο δημαρχείο Κισάμου, και θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, όσο και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, μαζί με άλλους δημάρχους των Χανίων.
Αιτία της έκτακτης συνάντησης, η απεργία της ΠΝΟ και τα πολλά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους αγρότες, αφού δεν μπορεί να υπάρξει ομαλή τροφοδοσία της αγοράς, εξαιτίας του ότι τα πλοία παραμένουν δεμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: