Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Η χθεσινή συνάντηση στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού πραγματοποιήθηκε κανονικά και μετά από σύντομη κουβέντα οι κάτοικοι και παραγωγοί της περιοχής αποφάσισαν, να κοινοποιηθεί από το Τοπικό του Πλατάνου, η απόφαση της Επιτροπής Λιμνοδεξαμενής Πλατάνου η οποία είναι:
Να συνεχιστεί η γεωλογική μελέτη στην πρωταρχική θέση (είχε γίνει μια η οποία έδειξε οτι το έδαφος ήταν καλό, μετά τους σταμάτησε το Δασαρχείο λόγω φωτιάς στην περιοχή) της Λιμνοδεξαμενής. Αν αποδειχθεί οτι το έδαφος δεν είναι καλό, τότε και μόνο θα συμφωνήσουν με την αλλαγή θέσης και την νέα πρόταση της Δημοτικής αρχής. 
Μάλιστα για τον λόγω αυτό όπως έμαθα θα έχουν και επίσκεψη, μέσα στην βδομάδα, ίσως και σήμερα με τον Αντιεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: