Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

Προχθές πέρασε από τα Χανιά ο σημερινός Ενέργειας και περιβάλλοντος και τότε υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Σταθάκης. Είπε ότι πάμε καλά και μέσα στον χρόνο θα έχουμε ανάκαμψη της οικονομίας .......
Να του θυμίσω λοιπόν ότι η Κίσαμος, ο αποδέκτης των περισσοτέρων τουριστών λόγω των επίγειων παραδείσων της, Μπάλος - Φαλάσαρνα - Ελαφονήσι είναι πολύ πίσω από κάθε άποψη, τον Ιούλιο κατά την επίσκεψη του στην Κίσαμο (φώτο) υποσχέθηκε, εκτός των άλλων, την προοπτική εξεύρεσης επενδυτών για κατασκευή μαρίνας και υδατοδρόμιου στο λιμάνι της πόλης.
Ξέρω ότι είναι υποσχέσεις αλλά καλό είναι να τις θυμίζουμε που και που μπας και φιλοτιμηθούν...άπαντες.
Να μην ξεχάσω, αφού θα έχουμε και ανάκαμψη, ότι είπε ακόμα ότι άμεσα (ήδη πέρασαν 6 μήνες) θα ξεκινούσε και η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: