Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

Φίλος έστειλε την παραπάνω φωτογραφία.... κάποιον ενοχλούσε το σήμα και το λύγισε, ίσως ήθελε να δει αν μπορεί να τα καταφέρει να το σπάσει..
Τέτοια σήματα και σε αυτήν την κατάσταση έχουμε πάνω από 10 μέσα στην πόλη.... ας τα ξαναναστήσουμε πριν μπει το καλοκαίρι, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήδη στον όμορο δήμο μας προς αποφυγήν μηνύσεων από τους πολίτες, μιας και λείπουν από διασταυρώσεις και σημεία που έχουν τον λόγο τους να υπάρχουν, έφτιαξε τηλεφωνική υπηρεσία για άμεση αποκατάστασή των.... Εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: