Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Εξαιρετική εμφάνιση από τους αθλητές του Α.Ο Κισάμου στο 4ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 22/1 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και διοργάνωσε η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου - Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) και ο Α.Ο. Λασιθίου, με τη συνεργασία, υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.  Το Φεστιβάλ περιλάμβανε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα σε Δημόσιο Δρόμο και αγωνίσματα επίδειξης σφαιροβολίας, άλματος σε ύψος, άλματος άνευ φόρας και kids athletics.
Ο Α.Ο Κισάμου συμμετείχε στο Φεστιβάλ με 37 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν 18 μετάλλια στη διοργάνωση,4 χρυσά,6 ασημένια και 8 χάλκινα.
Για το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ....
..σε Δημόσιο Δρόμο Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αρμάντο Κιόσκου στα 5.200μ εφήβων με χρόνο 23.31.0,
Ασημένια μετάλλιά για τους Νικολακάκη Πόπη στα 2.700μ νεανίδων με χρόνο 11.29.0, Άγγελο Καραμέτα στα 1800μ πανπαίδων ά με χρόνο 6.36.0 και για τον Θοδωρή Νταγκουνάκη στα 5.200 εφήβων με χρόνο 23.35.0.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Μπαλαμπανίδης Αλέξης 5.200 εφήβων 23.38.0 ,η Κλόντια Στενάι στα 2700μ νεανίδων με χρόνο 12.49.0 και η Ευαγγελία Διαμαντάκη στα 900μ μίνι πανκορασίδων με χρόνο 4.02.0.
Στα αγωνίσματα επίδειξης Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Ειρήνη Τσουρουπάκη στο άλμα άνευ φόρας κορασίδων, η Τόνια Βερυκάκη στο άλμα άνευ φόρας πανκορασίδων β και ο Γιάννης Πατεράκης στο άλμα άνευ φόρας πανπαίδων β.

Ασημένια μετάλλια για τον Θοδωρή Χατζογιαννάκη στη Σφαιροβολία εφήβων, Πόπη Νικολακάκη στο άλμα άνευ φόρας νεανίδων, Μέλπω Μελάκη στο μήκος άνευ φόρας πανκορασίδων ά και τον Αρμάντο Κιόσκου στο αλμα ανευ φόρας εφήβων.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Βερυκάκη Νεκταρία στη σφαιροβολία παμκορασίδων β, η Ρούλα Μετζιδάκη στο μήκος άνευ φόρας πανκορασίδων β , η Κλόντια Στενάι στο μήκος άνευ φόρας νεανίδων και ο Αλέξης Μπαλαμπανίδης στο μήκος άνευ φόρας εφήβων.
Στα kids athletics, στο έπταθλο των μικρών ηλικιών, ο Α.Ο Κισάμου κατέκτησε την 2η Παγκρήτια θέση ανάμεσα σε 9 ομάδες από όλο το νησί, με τους Πατεράκη Γιάννη, Μοδιανάκη Άγγελο, Κρουτσέρου Παναγιώτη, Κουνελάκη Στέφανο ,Βερυκάκη Τόνια, Κωνσταντουλάκη Ανδριάννα ,Παπαδογεωργάκη Δέσποινα, Κατσικανδαράκη Στέλλα Διαμαντάκη Ευαγγελία, Δημοπούλου Χριστίνα και  Μετζιδάκη Ρούλα.
Για τον ΑΟ Κισάμου επίσης αγωνίστηκαν:
Κοκκινάκη Ελευθερία 1800 πκα 4η, Παπαδογιαννάκης Σώζων 2700 παίδων 5ος, Παπαδογιαννάκη Στέλλα 1800 πκα 5η,Σκουλάκης Κυριάκος μήκος άνευ φόρας ππα 5ος,Τσεκούρα Τέρη σφαιροβολία πκβ 5η, Λένι Λέσι 2700 παίδων 6ος,Τσιχλάκης Ντίνος 2700 παίδων 8ος, Μπερντίου Ελένη 1800 πκα 8η, Καρτσωνάκη Βιβή ύψος πκα 8η, Λουβιτάκη Μαριεύη ύψος πκα 9η , Μαργαριτάκης Ιάκωβος 2.700 παίδων 9ος, Κρουτσέρου Παναγιώτης 900μ ππβ 12ος, Πετράκης Χάρης 2700 παίδων 16ος, Σγουρομάλλης Μάνος 2700 παίδων 17ος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: