Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ..

... εκπρόσωποι του Δήμου Κισάμου
Σε Ημερίδα στο Ηράκλειο εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Κισσάμου την Τρίτη (24/1) το πρωί. Η Ημερίδα που έγινε στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων, ΣΕΥΠ, ΤΕΙ Κρήτης πραγματεύτηκε τα "Αποτελέσματα συνοδευτικών δράσεων ψυχοκοινωνικής στήριξης ωφελούμενων ΤΕΒΑ και συζήτηση προτάσεων για ανάπτυξη καλών πρακτικών". 
Τον Δήμο Κισάμου εκπροσώπησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Γλαμπεδάκης και η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου και υπεύθυνη ΤΕΒΑ, Κάλη Γρηγοριάδη. Επίσης, την Ημερίδα παρακολούθησε η Κοινωνική Λειτουργός του Αννουσάκειου Ιδρύματος, Μαρία Κατάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: