Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αργά το απόγευμα θα βγεί η ανακοίνωση αν θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά και για αύριο ή θα ανοίξουν. Το επόμενο κύμα κακοκαιρίας το υπολογίζουν για απόψε με πολλά νερά και κρύο.
Εγώ εμπιστεύομαι ένα φίλο τον Μιχάλη Δρεττάκη που δεν έχει πέσει ως και τώρα έξω.
Να τι έγραψε στην σελίδα του
"Πολλοί νομίζουν ότι το χιόνι αυτό ήταν για την Κρήτη - τελείωσε! Όμως Τελικά το Καλό Πράμα είναι στο δρόμο και έρχεται από τη Σαχάρα! Το λουλούδι της Ερήμου φέρνει το βράδυ και ως το πρωί της Τρίτης άφθονα χιόνια ίσως ακόμα περισσότερα από τα χθεσινά σε μεγάλο μέρος του νησιού! Και Ευτυχώς που θα είναι χιόνια γιατί αλλιώς με βροχή θα είχαμε μεγάλες πλημμύρες! Ελπίζω και γω να δω περισσότερο άσπρο τον κηπάκο από όσο χθες! Ναι! ακούγεται τρελό αλλά υπάρχουν κάποια προγωστικά sites που το μυρίζονται αυτό που προσωπικά από την προηγούμενη βδομάδα σιγοψυθιρίζω, μέσα μου και έξω μου! Μικρές πιθανότητες; θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: