Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΣΚΟΠΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Κισάμου συνιστά στους Δημότες του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, εξαιτίας της κακοκαιρίας, ειδικά προς τις ορεινές περιοχές της Κισσάμου (Έλος, Λίμνη, Στρόβλες, Αμυγδαλοκεφάλι, Κάμπος), αφενός για τη δική τους ασφάλεια, αφετέρου για να μην παρεμποδίζεται η εργασία των εκχιονιστικών μηχανημάτων που βρίσκονται στις περιοχές αυτές και στους δρόμους που οδηγούν σε αυτές τις περιοχές.
Επειδή ο καιρός θα επιδεινωθεί από το μεσημέρι, καλό είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις. Ζητάμε την κατανόηση των Δημοτών μας και παρακαλούμε να χρησιμοποιούν μόνο τους κεντρικούς δρόμους για τη μετακίνησή τους.
Από το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται ύφεση των καιρικών φαινομένων, οπότε από αύριο Δευτέρα (9/1) οι μετακινήσεις θα γίνονται κανονικά, αφού τα εκχιονιστικά μηχανήματα θα έχουν καθαρίσει τις περιοχές.
Ζητάμε και πάλι την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: