Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με την ομάδα του ΟΦΗ θα κάνει πρεμιέρα η Κ19 του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ 2016-2017.
Το παιχνίδι της πρεμιέρας του 4ου ομίλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 11:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου
Λίγο αργότερα 13.30 θα παίξουν οι παίδες του Κισσαμικού με την Θύελλα Καμινίων και αμέσως μετά... 
Θύελλα Καλ.-Ασπίδα  στις 15.00 και αυτό το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου
Φυσικά την ίδια ώρα ο Κισσαμικός θα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Χανιά στα Περβόλια για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Τώρα να πω ότι αυτή η ίδια ώρα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για όλους μας μιας και πολλοί γονείς δεν θα παραβρεθούν στο παιχνίδι της μεγάλης ομάδος αφού εκείνη την ώρα τελειώνει το παιχνίδι των μικρών και η απόσταση είναι μεγάλη να καλυφτεί σε 15 λεπτά. Τελικά μήπως η ΕΠΣ Χανίων έπρεπε να σκεφτόταν και τις περιπτώσεις αυτές; Μάλιστα την ίδια ώρα με τον Κισσαμικό παίζει και η Θύελλα.... αν και έχει όπως έμαθα ζητήσει η Θύελλα να μην παίζει την ίδια ώρα. Χάνουμε φιλάθλους έτσι και δεν είμαστε και πολλοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: