Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

CSI ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Την ίδρυση του CSI Institute ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης σε συνέντευξη Τύπου.
Όπως είπε, το ινστιτούτο, που θα έχει ως σκοπό, μεταξύ άλλων, την πρόληψη και ενημέρωση για το ηλεκτρονικό έγκλημα θα είναι το δεύτερο παγκοσμίως, θα χρηματοδοτείται από δωρεές και ευρωπαϊκά προγράμματα και θα τελεί υπό τον έλεγχο ορκωτών ελεγκτών λογιστών.
Ήδη, σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρείες για την παροχή δωρεών στο ινστιτούτο που θα έχει την μορφή μη κερδοσκοπικού σωματείου
«Ήρθε η ώρα μου να φύγω από την Ελληνική Αστυνομία και να έρθω στο δημόσιο βίο ως πολίτης. Δεν κρατώ θυμό σε κανένα. Κοιτάζω παρακάτω, κάνω έργο. Μου αρέσει το αποτέλεσμα. Το ινστιτούτο αυτό είναι το δεύτερο που γίνεται στον κόσμο. Ήρθε για να μείνει. Είναι καταδικασμένο να επιτύχει. Εάν βρεθούν κάποιοι να κόψουν τη φόρα του ινστιτούτου, θα με βρουν απέναντι. Και ξέρουν τι σημαίνει θα με βρουν απέναντι. Πλέον δεν υπολογίζω τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης.
Ειδικότερα, το ινστιτούτο θα διαθέτει 52 παραρτήματα ανά την Ελλάδα και θα στηρίζεται σε τρεις άξονες, της εκπαίδευσης, της πρόληψης και της ανάδειξης. Όπως ανέφερε μέσω του ινστιτούτου, τα παιδιά θα διδάσκονται κώδικα προγραμματισμού και θα παρέχονται επαγγελματικά εφόδια σε σχέση με την Πληροφορική.
Επίσης, η πρόληψη θα σχετίζεται με τη διερεύνηση κακόβουλων λογισμικών και διαδικτυακών απειλών και τη δημοσιοποίηση με αναλυτικές πληροφορίες – συμβουλές στην κοινωνία. Θα παρέχεται  εξειδικευμένη συμβουλευτική βοήθεια – ενημέρωση από ειδική ομάδα White Guards.

Δεν υπάρχουν σχόλια: