Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΒULLYING ...

..στο θέμα του γυμναστηρίου βλέπω ότι έχουμε, αν κρίνω από δημοσίευση δημότη της πόλης μας στο facebook. Αιτία το βιντεάκι που τράβηξε μέσα στο γυμναστήριο των Λυκείων με τις "βρύσες" του Θεού... στο φουλ. (να υπενθυμίσω ότι τα παιδιά του Α.Ο Κισάμου που προπονούνται εκεί έχουν ίσαμε 10 βιντεάκια και τ' ανταλλάσσουν)
Όλοι ξέρουμε ότι ένας δημότης έχει το δικαίωμα να κρίνει, να σχολιάζει, να καυτηριάζει γεγονότα που τον αφορούν.. ή καλύτερα μας αφορούν. Όμως όταν φτάνουμε στο σημείο της απειλής τα πράγματα έχουν τερματίσει.... από κάθε άποψη. Θέλω να πιστεύω οτι ήταν μια κακή στιγμή.
Οι δημότες θέλουν το καλύτερο και όταν αυτό ο καλύτερο δεν έρχεται για τους γνωστούς λόγους που τους έχουμε αναλύσει πολλές φορές, αγανακτούν και αρχίζουν να δημοσιεύουν. Δημοσιεύουν για να πάρουν μπρος κάποιοι και να κάνουν τα αυτονόητα....
Κύριε ελέησον..... λοιπόν

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Στο θέμα του εκφοβισμού (BULLYING) δεν υπάρχουν <> στιγμές.
Από την στιγμή που υφίσταται εκφοβισμός στον κυβερνοχώρο μέσο γραπτών μηνυμάτων τότε αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει το δημοκρατικό μας δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της κριτικής .
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε έχει πάψει να υπάρχει ανωνυμία στο ιντερνέτ σε μεγάλο βαθμό και αυτό οφείλεται στην εξέλιξη των φορέων που ασχολούνται με τον κυβερνοχώρο και στην εμπεριστατωμένη γνώση των ανθρώπων που ασχολούνται με το θέμα του ίντερνετ.
Είμαι σίγουρος ότι οι αρμόδιοι φορείς που έχουν την επίβλεψη τέτοιων θεμάτων θα επιληφθούν της καταστάσεως αυτής όταν το κρίνουν αναγκαίο .
Πρέπει επιτέλους να έχουμε την ωριμότητα να είμαστε ενεργοί πολίτες με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς το άτομο μας αρχικά και μετά προς όλους τους άλλους.