Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

11ο ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Τεράστιο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για το φετινό "11ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 16:00, στην οδό Σκαλίδη της πόλης της Κισάμου. Φαίνεται ότι η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του φετινού Καρναβαλιού (στην οδό Σκαλίδη) λειτούργησε ευεργετικά και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις περυσινές. Τη δεδομένη μάλιστα, στιγμή έχουν δηλώσει συμμετοχή γύρω στις 20 ομάδες (με διαφορετικά θέματα), ενώ θα παρελάσουν περίπου, 10 άρματα. Μάλιστα, η κατασκευή και η προετοιμασία των αρμάτων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, όπως καταφαίνεται στις φωτογραφίες. 


Να τονιστεί ότι η υποβολή συμμετοχής στο "11ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι" έληγε σήμερα 15 Φεβρουαρίου. Η Καρναβαλική Επιτροπή ωστόσο αποφάσισε να υπάρξει μικρή παράταση, μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το φετινό "ξεφάντωμα".
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο φετινό "Κισσαμίτικο Καρναβάλι" μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.(Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου) και στο τηλέφωνο: 2822 3 40222.
Email:koinofelisdkis@gmail.com . Υπεύθυνοι συμμετοχών: Μαρακάκη Βίκυ / Ανδρουλάκης Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: