Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου εκφράζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, την καθολική στήριξή του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος που, δυστυχώς και εμφανώς, πλήττονται για ακόμα μια φορά από τις αποφάσεις της νυν κυβέρνησης, ως συνέχειας των αποφάσεων και των προηγουμένων κυβερνήσεων. 
Δηλώνουμε τη στήριξή μας στους αγρότες της Κρήτης και όχι μόνο, οι οποίοι επιβαρύνονται με βαρύτατη φορολογία και άλλους είδους ασφαλιστικά μέτρα, αντιστρόφως ανάλογα με όσα εκείνοι παράγουν. Κυρίως όμως, στηρίζουμε τους αγρότες αυτούς, διότι πλήττονται σφόδρα, σε σχέση με περιοχές που ευνοούνται διαχρονικά, πρόβλημα που δε φαίνεται να διορθώνεται.
Ο Δήμος Κισάμου στηρίζει τον δίκαιο και δύσκολο αγώνα των αγροτών, ενάντια σε εκείνους που επιδιώκουν διαχρονικά να τους "αφανίσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: