Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. Ν.Ε.Σ.Κ.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και αντιπροσώπων του ΝΕΣΚ στην ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16  Μαρτίου από τις 10:00 έως 19:00 στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής ΝΕΣΚ.
2. Εκλογή αντιπροσώπων για συμμετοχή του Συλλόγου στην ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) και στην ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου).
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του ΝΕΣΚ που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι τακτοποιημένα οικονομικά, έχοντας πλέον τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους προς το Σύλλογο για τα προηγούμενα έτη και εξόφλησης της αναπροσαρμοσμένης Συνδρομής για το έτος 2017 η οποία ανέρχεται στα 15€.
Αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων, θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στη γραμματεία του ΝΕΣΚ  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄Οροφος.
Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του Συλλόγου ή στα τηλέφωνα    
28220 -22772 & 6945804949 - 6988934328  
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη, καθώς ο ΝΕΣΚ αποτελεί τον κύριο Φορέα Ανάπτυξης – Ενημέρωσης & Προώθησης της Τοπικής Επιχειρηματικότητας στην Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: