Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

... του "2ου Μαραθωνίου Κρήτης"
Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση συντονισμού της λαμπαδηδρομίας του "2ου Μαραθωνίου Κρήτης", που είναι αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, Ειρηναίο Γαλανάκη. Η συγκεκριμένη συνάντηση που έγινε στην αίθουσα του "Συλλόγου Δρομέων Χανίων", ανάμεσα σε εκπροσώπους των διοργανωτών Δήμων και της Τεχνικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Κρήτης είχε θέμα το συντονισμό της Λαμπαδηδρομίας, τη στιγμή που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για αυτό το τόσο σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός για την Κρήτη.
Το Δήμο Κισσάμου εκπροσώπησε ο νέος Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος αθλητισμού, Μανώλης Δερουκάκης.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 8 Απριλίου θα διεξαχθεί η Λαμπαδηδρομία του Μαραθωνίου Κρήτης, με αφετηρία την πόλη της Κισάμου και την Κυριακή 9 Απριλίου θα διεξαχθεί ο "2ος Μαραθώνιος Κρήτης".
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία της 8ης Απριλίου μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.crete-marathon.gr, πατώντας την επιλογή "Εγγραφή" και εν συνεχεία την επιλογή "On Line Εγγραφή στη Λαμπαδηδρομία".
Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ορίζεται μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, διότι οι συμμετοχές στη λαμπαδηδρομία έχουν συγκεκριμένο αριθμό, όπως αναφέρεται στο πλάνο των διοργανωτών. Καλούνται λοιπόν, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: