Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

"ΚΑΡΦΑΚΙΑ" ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Δελτίο τύπου έδωσε στην δημοσιότητα η Δημοτική αρχή σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο Κισάμου.....
"Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Δημαρχείο Κισάμου, σύσκεψη με σκοπό την ενημέρωση  για τον Νόμο 4056 του 2012 για τα "Αδέσποτα και Ανεπιτήρητα Παραγωγικά Ζώα". Ένα μείζον θέμα για την περιοχή της Κισάμου και για το οποίο απαιτείται γνώση για να την καλύτερη δυνατή πρόληψή του.
Η συζήτηση κινήθηκε σε εξόχως εποικοδομητικά επίπεδα και υπήρξε πλήρης ενημέρωση επί του θέματος. 
Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε απορίες και αρνητική εντύπωση ήταν η απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα, από ένα θέμα που "καίει" τον τόπο μας. Η "ευαίσθητη", κατά τα άλλα, μείζων αντιπολίτευση, δεν έχει να προσάψει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο ζήτημα στη νυν δημοτική αρχή ή μήπως φοβάται να πάρει θέση για το θέμα αυτό, επειδή τα προηγούμενα χρόνια που ήταν η ίδια δημοτική αρχή, οι χειρισμοί της ήταν παντελώς λάθος και επί της ουσίας, δεν έπραξε απολύτως τίποτα πάνω σε αυτό το ζήτημα που πραγματικά "καίει" την περιοχή μας; Διότι καλή είναι η κριτική στη Δημοτική Αρχή, ωστόσο, η κριτική χωρίς ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά της Κισάμου, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει θέληση και διάθεση για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: