Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ούτε παρακάλια προς την αστυνομία, ούτε υπεκφυγές, αυτή ήταν η λύση αλλά όπως φαίνεται την χάσαμε. Δεν ξέρω αν εμείς είχαμε δημοτική αστυνομία αλλά κάτι θυμάμαι...
Πατήστε πάνω στην εγκύκλιο να διαβάστε καλύτερα.....ειδικά εκεί που λέει  .... μια υπηρεσία ιδιαιτέρα χρήσιμης για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων, καθώς αποτελούσε ανάμεσα στα αλλά μηχανισμό εσόδων αλλά και βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών. 
Όπως έμαθα είμαστε από τους 3 δήμους που ενώ είχαμε δεν κάναμε επανασύσταση.
Αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: