Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΣΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

- Μπορεί να μην γίνει ούτε φέτος παρκινγκ, αν και έχει πάρει την πρώτη άδεια απο την περιφέρεια, για τα αυτοκίνητα του Μπάλου... εντούτοις δεν θα πάει χαμένη η διαμόρφωση του χώρου αφού η ΝΕΚΙ (Νεολαία Κισάμου) πήρε την άδεια απο το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Γραμβούσας (υπ.αρ.2/2017), και το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε να κάνει μια καλοκαιρινή συναυλία εκεί. (με τον Γιάννη Χαρούλη ήταν να γίνει αλλά δεν ξέρω αν περπάτησε). Η ημερομηνία παίζει αλλά σίγουρα τον Ιούλιο. Να διευκρινίσω οτι ο χώρος δόθηκε δωρεάν στα παιδιά.
Τίποτα δεν πάει λοιπόν χαμένο τελικά και υπολογίζω οτι μπορεί να ήταν πρωταρχική ιδέα χώρος πάρκινγκ αλλά είμαι σίγουρος οτι θα καταλήξει χώρος θεάματος.
Και για τα αυτοκίνητα που πάνε στον Μπάλο ...η ζωή συνεχίζεται με ένα ευρουλάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: