Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

Άλλος ένας Φίκος της πόλης ψεκάστηκε απο βραδύς.... όπως λέει και ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, κάλεσε μάλιστα και γεωπόνο.
Ρε μπας και μας ψεκάζουν όλους.......και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι
Πάντως οι Φίκοι στην Κίσαμο είναι υπό διωγμό.... χρόνια τώρα και όπως λένε και οι ξέροντες, η επιλογή του συγκεκριμένου δένδρου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα όπου και να φυτεύτηκε. Φυσικά καταδικαστέα η κάθε κοπή δένδρου ειδικά δημοτικού αλλά ο σχεδιασμός δεν ήταν επιτυχής. ...το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τις αροκάριες στην πλατεία Τζανακάκη που έχουν σηκώσει τα πεζοδρόμια μισό μέτρο.

4 σχόλια:

Παντελης Πατερακης είπε...

Ποτε δεν αναφέρθηκα σε κανέναν οτι έχει ψεκαστει ο φικος,εξω απο το καταστημα μου Ιντριγκα!Όπως διέγνωσε και ο γεωπόνος ο φικός υπέστει σοκ απο τον χιόνια του Φεβρουαρίου!Ηδη ξεκίνησε να επανέρχεται!
Πατεράκης Παντελής

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ποιος αναφερθηκε για τον Φίκο της ιντριγκας; Μάλλον δεν διάβασες την ανάρτηση...ή στο είπανε. Απέναντι.....

Παντελης Πατερακης είπε...

Γιάννη όχι δεν διάβασα το άρθρο,με ενημέρωσαν απλα κι εγώ διεταξα να γραφτεί αυτό το σχολιο!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

οκ Παντελή για τον απέναντι Φίκος του παλιού περιπτέρου στην καταψυξη