Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MATHS

Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κισάμου, η τελική εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος "MATHS" (Εrasmus 2015-2017), στο οποίο συμμετείχε το Γενικό Λύκειο Κισάμου, συνεργαζόμενο με σχολεία από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Τουρκία και την Ιταλία.
Η πρωτοβουλία ανήκει στους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Κισάμου στον Διευθυντή, κ. Γεώργιο Ψαράκη και στην Μαθηματικό κα Φιλιππάκη Ευθυμία.
Τον Δήμο Κισάμου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β' βάθμιας εκπαίδευσης, Βασίλειος Γλαμπεδάκης που απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ το "παρών" έδωσαν πέραν των εκπαιδευτικών και των καθηγητών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Ιερέας πατήρ Ιωάννης Λουπασάκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές των σχολείων αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά, όπως απαιτεί η περίσταση. Δεδομένα, οι μαθητές απέκτησαν εμπειρίες (γνωστικού επιπέδου) από αυτή την πρωτοβουλία, ενώ δημιούργησαν πολύτιμες φιλίες με παιδιά από χώρες της Ευρώπης, αλλά και της γείτονος Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: