Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο ΣΙ.Π.Α.Κ ΣΤΑ ΧΑΙΡΕΘΙΑΝΑ

Την Κυριακή 18 Ιουνίου Ο ΣΙ.Π.Α.Κ. (Σύλλογος Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης) πραγματοποίησε ημερήσια εξόρμηση στην Κίσαμο. 

Πρώτη Στάση στον Δραπάνια, στο Οινοποιείο Πνευματικάκη. Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές ποικιλίες που παράγει.
Η ανάβαση για τα Χαιρεθιανά μικρή αλλά η θέα στον κόλπο της Κισάμου ανεμπόδιστη. 
Με τον πρώτο ήχο μηχανής όλο το χωριό ξεπρόβαλε. Εικόνες γνώριμες για κάποιους αλλά ξεχασμένες, και για άλλους νεότερους εικόνες που ίσως να είχαν δει μόνο σε οθόνη.
Στο κέντρο του χωρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαιρεθιανών υποδέχθηκε τους φιλοξενούμενους του όπως άρμοζε. Φαγητό και ποτό, μουσική και χορός.
Έτσι στο Επανιδείν ... Ο πρόεδρος του ΣΙ.Π.Α.Κ Βαγγέλης Κακούρης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαιρεθιανών Μιχάλης Θεοδωρογλάκης, έδωσαν ραντεβού ξανά στα Χαιρεθιανά σε έναν χρόνο!
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε την σελίδα μας: https://www.facebook.com/groups/herethiana/
Με εκτίμηση, για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαιρεθιανών 
Σχετάκη Αλεξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: