Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Ο Δήμος Κισάμου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει, στο εξής, στην αφαίρεση υδρομέτρων και στο "σφράγισμα" της παροχής νερού (ύδρευσης και άρδευσης) καταναλωτών της περιοχής μας, διότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα λειτουργίας που απαιτεί η Υπηρεσία.
Ένα ποσοστό της τάξεως του 50% δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του απέναντι στο Δήμο Κισάμου, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο του. Αυτό συμβαίνει διότι ο Δήμος Κισάμου δε δύναται να κάνει έξοδα, εάν πρώτα δεν λάβει τα χρήματα που απαιτείται να εισπράξει από τους Δημότες, λόγω της κατανάλωσης νερού. Συνεπώς, χωρίς έσοδα δεν μπορούν να προϋπολογιστούν τα έξοδα της επόμενης χρονιάς.
Πρόθεσή μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και σε αυτό, ανάμεσα στα άλλα, συντελεί και η προϋπόθεση του να είναι δηλαδή, οι Δημότες συνεπείς στις βασικές τους υποχρεώσεις. Θεωρούμε ότι είναι λογικό, όσοι δεν είναι συνεπείς στη συγκεκριμένη υποχρέωση, να μην τους παρέχεται το συγκεκριμένο αγαθό (νερό).   
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: