Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΝΑΡΟ;

Αντε τώρα να πανηγυρίζεις που στην Γερμανία φαλίρισε η τρίτη σε μέγεθος ναυτιλιακή εταιρεία..και να παίζεις παλαμάκια ότι εμείς πάμε καλά.
H ΛΑΝΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, παραμένει στο λιμένα του Πειραιά μέχρι αποκατάστασης τεχνικής βλάβης.
Ως εκ τούτου τα αυριανά δρομολόγια του πλοίου, 21/06/2017 από Κίσαμο προς Αντικύθηρα-Κύθηρα-Γύθειο και η επιστροφή από Γύθειο προς Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσαμο θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Μάλιστα ο δήμαρχος Κηθύρων έβγαλε και την ακόλουθη ανακοίνωση..
- Παρακαλώ πολύ όσοι επαγγελματίες εχουν υποστεί συγκεκριμίνη απώλεια εισοδήματος απο τη μη εκτέλεση δρομολογίων του ΚΟΡΝΑΡΟΣ να στείλουν μήνυμα με τα στοιχεια τους στο mayor@kythira.gr που να συνοδεύεται απο σαφή στοιχειία οπως π.χ. συγκεκριμένες κρατήσεις που ακυρώθηκαν, ημερομηνίες και εκτίμηση απωλεσθέντος εισοδήματος (π.χ. αναμενόμενη είσπραξη απο δωμάτια κλπ). Ευχαριστω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: