Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Μετά τις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Ελαιουργείων Ν.Χανιών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την νέα σύνθεση του ΔΣ αλλά και να σας ζητήσουμε την βοήθεια σας ώστε να προβάλουμε το σύλλογο μας και τις διάφορες δράσεις που θα αναλάβουμε για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που υπάρχουν στο κλάδο αλλά και την ανάδειξη της αξίας του καλού κρητικού ελαιολάδου.
Ανανεώσαμε το λογότυπό μας, φτιάξαμε σελίδα στο facebook, θα φτιάξουμε site ώστε να μπορέσουμε να ενημερώνουμε τους συναδέλφους ελαιουργούς, τους παραγωγούς και τους καταναλωτές για τα καινούργια δεδομένα αλλά και με ότι έχει σχέση με το καλό ελαιόλαδο.
 Ευελπιστούμε στην συνεργασία και την βοήθειά σας. 
Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με καλέσετε στο 6977590000
Πρόεδρος: Μιχάλης Χαιρετάκης
Αντιπρόεδρος: Νίκος Μαυρογέννης
Γεν.Γραμματέας: Χαράλαμπος Μπασάκης
Ταμίας: Γιάννης Φρατζεσκάκης
Έφορος: Παναγιώτης Δημητριάδης
Ε-mailQ oliveoilmills.chania@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: