Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Άσπρος καπνός τελικά με τα σκουπίδια.... μετά τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του δημάρχου, στην πρόεδρο των συμβασιούχων, οτι μπορεί να κρατήσει ως και τον Νοέμβριο τους συμβασιούχους μιας και ο δήμος έχει δική του επιχείρηση την Μονομετοχική, οι συμβασιούχοι ξαναγύρισαν στην εργασία τους. Ήδη 4 οχήματα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.
 Τώρα το μεγάλο ζητούμενο είναι καθαριστούν οι περιοχές των κάδων που είχαν μείνει δίχως αποκομιδή για κάμποσες μέρες να απολυμανθούν και να σκεφτεί η πολιτεία τι θα γινει αν δεν βρισκόταν αυτή η λύση. Οι άνθρωποι στην καθαριότητα είναι αναγκαίοι και πολύτιμοι. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να παίζει με τους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν κάθε μήνα για να έχουν εκτός απο υγεία και την πόλη τους καθαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: