Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ.ΚΙΣΑΜΟΥ

Για την εγγραφή μαθητή/τριας στο ΕΠΑ.Λ Κισάμου για το σχολ. έτος 2017-18 απαιτούνται οι παρακάτω ενέργειες:
1. Είσοδος μαθητή/τριας από τις 19-06-2017 έως τις 23-06-2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, και συμπλήρωση των απαραιτήτων στοιχείων.
Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis του μαθητή/τριας ή του κηδεμόνα.
2. Προσκόμιση στο ΕΠΑ.Λ Κισάμου από τις 26-06-2017 έως τις 30-06-2017 των απαραίτητων δικαιολογητικών για την οριστική εγγραφή.
Οι μετεξεταστέοι/ες μαθητές/τριες Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. οι οποίοι/ες περιμένουν την έκδοση αποτελεσμάτων έχουν τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ. από την 1η έως την 7η Ιουλίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΕΠΑ.Λ Κισάμου και στο τηλ. 2822022275.
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Καθηγητής Πληροφορικής
Ειδικός σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: