Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ .. ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Δεν σταματάει το ασθενοφόρο καλοκαιριάτικα ..μετά από το Ελαφονήσι όπου διακόμισαν μια Ελληνίδα και μια Ισπανίδα απο τροχαίο, συνέχισαν με ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών που από το Μπάλο έκαναν χρήση του Ευρωπαϊκού Αριθμού Εκτάκτου Ανάγκης 112 ζητώντας βοήθεια. Λιμενικός Σταθμός Κισάμου και Κέντρο Υγείας Κισάμου με άψογο συντονισμό κατάφεραν να φέρουν τους Γάλλους με το  "Αριστόβουλος" στο λιμάνι της Κισάμου και από εκεί στο Κ.Υγείας. 
Λίγα τα μέσα σε μια περιοχή που έχει σχεδόν γεμίσει από τουρίστες, σχεδόν παραμελημένη, αλλά  με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε περιστατικό επί 24ώρου βάσεως. Μπράβο στους γιατρούς -οδηγούς και σ΄όσους βρίσκονται δίπλα στον πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: