Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ

Με εντολή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης ώστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα να στηριχθεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας στην Κρήτη προς όφελος των παραγωγών του νησιού και της τοπικής οικονομίας. Ο Περιφερειάρχης συγκάλεσε σήμερα σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Ευριπίδη Κουκιαδάκη, Μαρίας Λιονή, Πελαγίας Πετράκη, Μανόλη Χνάρη και υπηρεσιακών παραγόντων με στόχο να υπάρξει συνεργασία και έγκαιρη ανταπόκριση σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες μετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την καθυστέρηση της παροχής φαρμάκων και της έναρξης του προγράμματος δακοκτονίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα αποφασίστηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες ο πρώτος ψεκασμός στην Κρήτη σε όλα τα τμήματα-περιοχές που κρίνεται αναγκαίο, ενώ έχουν διασφαλιστεί οι απαιτούμενες ποσότητες φαρμάκων για τον πρώτο ψεκασμό.
Ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες τόνισαν την άμεση ανάγκη εξασφάλισης από το Υπουργείο των απαιτούμενων ποσοτήτων φαρμάκων για τους υπόλοιπους ψεκασμούς και την στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας. Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε για την συνεργασία όλους τους συμμετέχοντες, υπηρεσιακούς παράγοντες, και εμπλεκόμενους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: