Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΛΕΝΕ

Μέσο όρος χρόνου ενός τουριστικού λεωφορείου απο τα Λύκεια ως και το Λιμάνι είναι γύρω στα 20 λεπτά, τώρα, τις πρωινές ώρες και όχι κατακαλόκαιρο. Αυτό (δεν) ξέρω που οφείλεται αλλά το θέμα είναι οτι οι οδηγοί, οι ξεναγοί, που μεταφέρουν τους επισκέπτες στην περιοχή μας με τα λεωφορεία και ανήκουν στο παγκρήτιο σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων "ΕΡΜΗΣ" με έδρα το Ηράκλειο (έφτασε η χάρη μας και εκεί) έκαναν επίσκεψη στον Διοικητή του Α.Τ Κισάμου και του είπαν το χρόνιο πρόβλημα τους. 
Η διαβεβαίωση του διοικητή ήταν οτι εντός των ημερών θα ξεκινήσουν οι πεζές περιπολίες στην Ηρώων Πολυτεχνείου (μακάρι να πήγαιναν και αλλού) και θα εφαρμοστεί ο νόμος των πινακίδων που απαγορεύει την στάθμευση τους μονούς ή ζυγούς μήνες απο την μια πλευρά του μοναδικού μας δρόμου.
Άντε να δούμε τώρα που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα που θα φύγουν και απο την μια πλευρά της Ηρώων Πολυτεχνείου (Ήρωες θα γίνονται οι οδηγοί για να βρουν πάρκινγκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: