Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (Σ.Ι.Π.Α.Κ) επίσκέφτεικε την Κυριακή τα οινοποιεία Πνευματικάκη όπου είχαν μια ξενάγηση μετά δοκιμών κρασιών στους χώρους του οινοποιείου.
20 αμάξια συλλεκτικά όλα σε αρίστη κατάσταση στάθμευσαν στους χώρους του οινοποιείου. Ξεχώρισε βέβαια η Ford Mustang του 1965 (πρώτη φωτο) το ΒΜW του 1975 αλλά και η BMW 502 V8 του 1960 κάτω.
Η βόλτα στην Κίσαμο τελείωσε στα Χαιρεθιανά όπου ο σύλλογος του χωριού, τους είχε ετοιμάσει τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: